Back to All Events

Tommy Kotter trio + Gine

  • sockerbruket arena sockerbruket 23 Göteborg Sweden (map)

TOMMY KOTTER trio
Tommy Kotter - Piano, Kompositör
Född 1956 i Borås och uppvuxen i Svaneholm. Tommys musikaliska kariär började när han sjöng i kör som barn, och sedan spelade båda fiol och klarinett. 1974 började han studera solo klarinett vid Musikhögskolan i Göteborg, men flyttade 1975 till Ingesund för att studera komposition vid Musikhögskolan där.

GINE GAUSTAD ANDERSSEN "The songs are all stunningly beautiful, intimate and lyrical. A very unique collection of gorgeous songs, performed by a great team of musicians and sung by the person who composed the material, in a most non-pretentious personal way, which makes the listener's heart melt. Loved every minute if it! Well done!" 
Adam Baruch

Earlier Event: October 13
Kulturnatta på Sockerbruket Arena